Alegerea unor mărturii nu e o misiune tocmai ușoară. Trebuie să se potrivească cu tema evenimentului, să fie utile, să fie memorabile, să completeze cât mai bine povestea voastră, să fie păstrate de oaspeți cât mai mult timp… pentru că până la urma să nu fie doar bani aruncați.

Și pentru că de-a lungul timpului am primit numeroase feedback-uri, le-am strâns laolaltă într-un top 5 al preferințelor, mărturii pe care oaspeții le pastreaza și le folosesc cu drag.

1. Suculente
Fie că sunt ambalate în hârtie kraft, în material vintage, puse în ghivece de teracotă, pahare antichizate sau galetușe și stropitori colorate, suculentele sunt plante extrem de rezistente, care se înmulțesc cu ușurință și care se pastrează mult timp fără să necesite îngrijire specială.

2. Lavandă uscată

Buchețelele de lavandă uscată pot fi mărturii la fel de inspirate. Personalizate cu mesajul vostru și în culorile evenimentului vostru, acestea sunt folosite de invitați pentru decorarea casei sau pentru menținerea unui miros proaspăt în spațiile de depozitare.

3. Borcănele cu miere sau gem
Spread the love! Thank you for bee-ing here! Sunt mesaje pe care fie le preluăm ca atare, fie le adaptam pentru a împărtăși dragostea cu invitații noștri sau pentru a le mulțumi pentru că ne-au fost alături.

4. Plante aromatice
Alege cu atenție plantele potrivite poveștii voastre. Poate că îți doresti ceva mai aromat precum lămâița… Sau poate o aromă puternică de busuioc… Ori, poate, rozmarinul este condimentul care vi se potrivește cel mai bine…

5. Sare de baie, uleiuri esentiale, săpunuri, sugar scrub sau lumânări parfumate
Povestea voastră vorbește despre relaxare? Atunci poate că cele mai bune mărturii vorbesc despre sentimentul de chilling down. Câteva idei: Sare de mare, uleiuri esențiale, săpunuri, sugar scrub sau lumânări parfumate.

Pentru mai multă inspirație te invităm în magazinul nostru virtual. Spor la cumpărături!