Alegerea unor marturii nu e o misiune tocmai usoara. Trebuie sa se potriveasca cu tema evenimentului, sa fie utile, sa fie memorabile, sa completeze cat mai bine povestea voastra, sa fie pastrate de oaspeti cat mai mult timp… pentru ca pana la urma sa nu fie doar bani aruncati.

Si pentru ca de-a lungul timpului am primit numeroase feedback-uri, le-am strans laolalta intr-un top 5 al preferintelor, marturii pe care oaspetii le pastreaza si le folosesc cu drag.

1. Suculente
Fie ca sunt ambalate in hartie kraft, in material vintage, puse in ghivece de teracota, pahare antichizate sau galetuse si stropitori colorate, suculentele sunt plante extrem de rezistente, care se inmultesc cu usurinta si care se pastreaza mult timp fara ingrijiri speciale.

2. Lavanda uscata

Buchetelele de lavanda uscata pot fi marturii la fel de inspirate. Personalizate cu mesajul vostru si in culorile evenimentului vostru, acestea sunt folosite de invitati pentru decorarea casei sau pentru mentinerea unui miros proaspata in spatiile de depozitare.

3. Borcanele cu miere sau gem
Spread the love! Thank you for bee-ing here! Sunt mesaje pe care fie le preluam ca atare, fie le adaptam pentru a imparti dragostea cu invitatii nostri sau pentru a le multumi pentru ca ne-au fost alaturi.

4. Plante aromatice
Alege cu atentie plantele potrivite povestii voastre. Poate ca iti doresti ceva mai aromat precum lamaita… Sau poate o aroma puternica de busuioc… Ori, poate, rozmarinul este condimentul care vi se potriveste cel mai bine…

5. Sare de baie, uleiuri esentiale, sapunuri, sugar scrub sau lumanari parfumate
Povestea voastra vorbeste despre relaxare? Atunci poate ca cele mai bune marturii vorbesc despre sentimentul de chilling down. Cateva idei: Sare de mare, uleiuri esentiale, sapunuri, sugar scrub sau lumanari parfumate.

Pentru mai multa inspiratie te invitam in magazinul nostru virtual. Spor la cumparaturi!