Site-ul nostru este disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Poti plasa comanda oricand si s-ar putrea sa iti raspundem imediat, insa, telefonic e posibil sa fim mai usor de prins de luni pina vineri intre orele 8:00 si 18:00. Toate produsele noastre sunt personalizate pentru tine si evenimentul tau 150%. De aceea, dupa plasarea comenzii pe site vom reveni catre tine pentru confirmare tuturor detaliilor.

Livram prin curierii proprii in Bucuresti si imprejurimi si prin Fan Curier in celelalte zone din tara. Pentru orice informatii legate de livrarea produselor sau pentru situatii speciale, te rugam sa ne contactezi via email la adresa office@charm-art.ro sau telefonic la numarul 0722602242.

Comenzile NU pot fi plasate sau ridicate de la sediu.

Costurile de livrare a comenzilor sunt urmatoarele:

  • GRATUIT – pentru comenzi de peste 600 lei, cu excepția sticlelor și borcanelor
  • 35 lei – livrare prin curieri proprii în București și împrejurimi pentru comenzi până în 600 de lei
  • Prețul de livrare Fan Curier pentru alte localități. Puteți estima costul aici 

Comenzile pot fi achitate

– ramburs sau prin transfer bancar la livrarea prin Fan Curier si

– prin transfer bancar pentru comenzile livrate in Bucuresti sau imprejurimi.

Agreem de fiecare data cu dvs. data si ora de livrare pentru Bucuresti si imprejurimi.  Pentru comenzile de plante livrarea se face cu cateva zile inainte de eveniment pentru a asigura depozitatea corespunzătoare a acestora. Va recomandam sa plasati, insa, comenzile din timp pentru a va asigura ca putem pregati totul conform asteptarilor dvs.

Pentru livrarile din tara, va rugam sa adaugati la perioada de procesare a comenzii si timpul necesar pentru livrare Fan Curier.

Program de livrare

In functie de proiect, livrarea poate fi efectuata intre 7 si 20 de zile. In confirmarea de comanda vom face toate precizarile necesare privind disponibilitatea de livrare.

Unele comenzi, cum ar fi inscriptionarile sau personalizarile, pot prelungi timpul de livrare.

Retururi usoare

1. Dreptul de retragere

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

”Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.” Cheltuielile de returnare sunt suportate de charm-art.ro

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv daca produsele nu sunt personalizate. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Dreptul la renuntarea la cumparare nu se aplica si in cazul persoanelor juridice.

2. Exceptiile

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

a. Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului);

b. Produse personalizate la cererea clientului sau care au fost achizitionate pe comanda speciala pentru client.

c. Produse comestibile sau perisabile

3. Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza charm-art.ro cu privire la decizia de retragere din contract si transmite un e-mail la adresa office@charm-art.ro. in termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail confirmarea de primire si detalii cu privire la solicitarea inaintata.

4. Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare

In cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia acestuia, toate costurile de returnare sunt suportate de SC DONA & GRIGORESCU ACTIV SRL, firma care detine magazinul virtual charm-art.ro.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/ sau interventii neautorizate, precum si produsele personalizate la cererea clientului si care au un Bun de Tipar acceptat in prealabil de acesta. Vanzatorul va face receptia fizica a marfurilor returnate la primirea in depozit si isi rezerva dreptul de a refuza primirea in stoc si returnarea contravalorii in cazul gasirii unor neconformitati. Consumatorul va fi informat in scris prin posta electronica asupra neconformitatilor constatate si invitat la depozitul companiei pentru recuperarea produselor.

5. Rambursarea summer

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator. Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de SC DONA & GRIGORESCU ACTIV SRL va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0722602242.

Produsele vor fi trimise la adresa societatii: Sos Pantelimon nr. 248-250,Bucuresti, Sector 2, iar solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

6. Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:

– contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

– furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

– furnizarea de produse confectionate după specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email (office@charm-art.ro) sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.charm-art.ro