Marturii florale

Marturii florale. Ce poate fi mai frumos decat sa oferi invitatilor tai flori?! Flori pe care acestia sa le poata pastra o lunga perioada de timp in amintirea voastra… Flori care sa le inveseleasca gradinile sau balcoanele… Flori care sa le spuna in fiecare zi despre voi. Marturiile florale incluse in selectia Charm Art sunt special alese pentru a satisface orice preferinte

Suculente
Suculentele sunt plante extrem de rezistente si apreciate de invitati. Poti alege dintr-o serie de moduri de impachetare care sa se potriveasca evenimentului tau.
Plante de sezon Fie ca alegi panselute sau primule, campanule sau narcise galbene, braduti in miniatura, lavanda poti fi sigur ca ai facut alegerea corecta.
Plante aromatice Nu doar aroma plantelor aromate este puternica, ea este un indemn pe care indirect il adresati oaspetilor vostri: Adaugati putina savoare fiecarei zile!
Plante exotice Bambusi sau bonsai poti alege cu incredere din seria noastra de marturii. Personalizarea acestora depinde de tine. Noi iti stam la dispozitie.

Afișez 1 - 12 din 30 de rezultate