În România, marturiile de nuntă sunt obiecte simbolice oferite de către miri invitaților ca o expresie de recunoștință pentru participarea la evenimentul lor special. Există o varietate mare de opțiuni pentru marturii de nuntă preferate de români, iar alegerile pot varia în funcție de regiune, buget și preferințe personale. Iată câteva exemple comune de marturii de nunta preferate în România:

Cutiuțe sau borcane cu miere: Mierea este considerată un simbol al dragostei și al bunăstării. Cutiuțele sau borcanele mici cu miere sunt marturii populare în rândul mirilor români.

Marturie borcanel cu miere Charm-Art2

Lumânări parfumate: Lumânările parfumate sunt alese adesea ca marturii de nuntă pentru a aduce o atmosferă romantică și relaxantă în casele invitaților. Acestea pot fi personalizate cu inițialele mirilor sau cu o dedicație specială.

Rame foto personalizate: Ramele foto personalizate cu fotografia mirilor sau cu o imagine care marchează evenimentul pot fi o alegere emoționantă. Invitații pot păstra apoi o fotografie de la nunta într-o ramă specială ca o amintire frumoasă.

Mini plante sau semințe: Pentru cuplurile care doresc să ofere o marturie mai verde, mini plante în ghivece mici sau pliculețe cu semințe pot fi o alegere minunată. Invitații pot planta și îngriji aceste plante ca o simbolizare a creșterii și evoluției căsniciei.

Echeveria

Obiecte decorative personalizate: O gamă largă de obiecte decorative pot fi personalizate și oferite ca marturii de nuntă. Acestea pot include magneti de frigider, brelocuri, suporturi de chei sau alte obiecte mici care pot fi purtate sau afișate cu mândrie de către invitați.

Este important de menționat că preferințele pentru marturiile de nuntă pot varia de la un cuplu la altul și depind în mare măsură de stilul, bugetul și tematica nunții. În final, ceea ce contează cel mai mult este gestul de recunoștință și sentimentul de a împărtăși o bucată din fericirea mirilor cu invitații lor.