Anti-mahmureala… SAU Ce faci cand …

Prietenii va stiu drept aia pusi pe sotii  si vi s-a dus buhul ca  o iesire cu voi e ca un stand up comedy…

Pai, nu prea stim cum s-o spunem, decat direct… Fiti pregatiti pentru spectacol, pentru ca ei vor fi numai ochi si urechi!

Daca deja ati luat in calcul flori, foto, programul artistic, dansul vostru inspirat, fiecare mic detaliu de decor, mai trebuie sa stiti ca… Pentru a va mentine pe pozitii e nevoie de marturii la fel de inspirate. Va dam insa o mana de ajutor: Un cadou pe cat de mic si cu talc, pe atat de util la nevoie: Marturia kit anti-mahmureala.

Asezonat standard cu aspirina efervescenta, cafea, guma de mestecat si ciocolata, acesta poate fi personalizat la nevoie dupa profilul si gusturile oaspetilor vostri. Poate vreti sa adaugati o sticluta de apa sau un servetel parfumat. Sau poate vreti sa le lasati oaspetilor vostri un mesaj inspirat… Pana la urma Hangovers are temporary, Drunken stories last forever … Tot ce trebuie sa stiti este ca the sky is the limit cand vine vorba de personalizare.

In plus, in sectiunea de marturii utile veti gasi si alte idei, fie indraznete, fie practice, care sa va ajute sa  multumiti cum se cuvine invitatilor vostri.Tineti cont insa de tematica evenimentului vostru, pentru ca totul sa se completeze armonios, anotimpul, cromatica, si nu in ultimul rand preferintele personale ale amandurora.

Pentru orice alta idee creata sau indrazneata suntem oricand aici. So, let the fun begin!