Bratara de la mana spune o poveste

Trebuie sa recunosc ca am o pasiune nebuna pentru maini. Poate pentru ca daca te uiti cu atentie o sa poti sa citesti povestea omului care iti sta in fata. Poate pentru ca este fascinant sa analizezi toate detaliile, pe rand: forma si culoarea unghiilor, lungimea degetelor, modul in care se framanta si se destind, cum bat darabana pe masa sau se agata de vreun clutch fancy, dar mai ales bratarile pe care le poarta…. Si, de multe ori, bratara in sine spune la randul ei o poveste despre mandrul posesor…

Printre preferatele mele:

Miss fancybratari 2

Miss rockbratari

Miss de8b96ea158e888a11264e8c2cc582c8glam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss sporty

8301a38e6e493d985ff7162b15ca9ded

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Indiebratari 6

d4a9af50664346a4bfa737a37f55dadeMiss fashion addict

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bratari 5Miss keep it simple and chic

Bratara perfecta sta doar la mana ta, iar daca ai nevoie de inspiratie poti sa te uiti putin si pe http://www.charm-art.ro

Bratarile tale preferate care dintr-un motiv sau altul zac aruncate in cutia de bijuterii trebuie sa revina la viata. Daca iti doresti sa le reconditionezi sau sa le transformi intr-un accesoriu diferit, scrie-mi la monica@charm-art.ro sau lasa-mi un comentariu.

Multi- layers

Link

Nici nu imi amintesc cand a aparut, insa pentru mine este de ceva vreme stilul perfect. Tesaturi asociate random, texturi care aparent nu se potrivesc de nicio culoare, coliere pe lungimi variate, cu materiale pe care in urma cu ceva vreme nu le-as fi combinat absolut deloc si incheieturi incarcate de bratari zornaitoare. Cam asa:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din nebunia aceasta se inspira ultimele creatii de pe charm-art. Cateva dintre ele le gasesti aici:

Accesorizari

Zilele acestea nu m-am gandit decat la un singur lucru: to get out of the office outfit. Si cum a venit weekendul, m-am lasat purtata de spiritul mini vacantei de 2 zile, punand deoparte, pentru zilele de luni, fustitele conice si camasile incheiate pana la ultimul nasture. Ce-a iesit a fost cam asa… (photo credit lifes-a-journal.com)

La accesorii am avut de ales intre:
o bratara cu unduiri cuprate si accente turcoaz sau un colier multicolor din mini banuti de sidef colorati si margelute de portelan, puse in evidenta de sclipiri metalice argintii, dispuse ici si colo.

N-a fost o decizie usoara! Voi ce ati fi ales?