Multi- layers

Link

Nici nu imi amintesc cand a aparut, insa pentru mine este de ceva vreme stilul perfect. Tesaturi asociate random, texturi care aparent nu se potrivesc de nicio culoare, coliere pe lungimi variate, cu materiale pe care in urma cu ceva vreme nu le-as fi combinat absolut deloc si incheieturi incarcate de bratari zornaitoare. Cam asa:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din nebunia aceasta se inspira ultimele creatii de pe charm-art. Cateva dintre ele le gasesti aici:

Accesorizari

Zilele acestea nu m-am gandit decat la un singur lucru: to get out of the office outfit. Si cum a venit weekendul, m-am lasat purtata de spiritul mini vacantei de 2 zile, punand deoparte, pentru zilele de luni, fustitele conice si camasile incheiate pana la ultimul nasture. Ce-a iesit a fost cam asa… (photo credit lifes-a-journal.com)

La accesorii am avut de ales intre:
o bratara cu unduiri cuprate si accente turcoaz sau un colier multicolor din mini banuti de sidef colorati si margelute de portelan, puse in evidenta de sclipiri metalice argintii, dispuse ici si colo.

N-a fost o decizie usoara! Voi ce ati fi ales?

De-ale fetelor..

Un dram de sarm, un strop de arta in margelute alese cu grija si sarmulite mestesugite cu drag…

O pasiune veche pentru “de-ale fetelor” intr-un colt de Internet! Acesta este charm-art!

Am adunat laolalta culori, texturi, sclipiri si multa pasiune pentru ca ne place sa alungam monotonia hainelor de office, dar si sa inveselim the-little-black-dress din garderoba fiecarei fete chic. Ce-a iesit?!

O lume colorata si vesela, in care ne ragasim noi toate! Doamnelor, va invitam in comunitatea fetelor cochete!